onsdag 3. november 2010

Face your fears...

Vi har vel alle våre komplekser? For min del har det alltid vært magen. Den gikk fra valpefett som aldri helt forsvant til valker og bilringer. Så lenge jeg kan huske har jeg forsøkt å kle meg sånn at magen skulle tiltrekke seg minst mulig oppmerksomhet.

Dette året har magen min naturlig nok vært utsatt for en del oppmerksomhet - det er en uke til termin i dag! Ganske tidlig bestemte jeg meg for å prøve å bruke dette til noe positivt. Jeg har vist frem gravidmagen så fort det lot seg gjøre. Ikke at det alltid var så lett, for når man sitter i rullestol så er det veldig lett for å se feit ut i stedet for gravid - nå er ikke det noe problem lenger... Men det har vært nyttig for selvtillitten kjenner jeg, å gå med trange gensere som virkelig fremhever alle formene.

Det er jo sånn at de siste årene så har det blitt vanlig å ta bilder eller avstøpninger av magen. Jeg må innrømme at jeg tror ikke jeg hadde klart å troppe opp i et fotostudio og dra av meg klærene. Men er man fotograf, så har men jo muligheten til å rigge opp litt her hjemme, og med mannen bak kameraet klarte jeg å slappe sånn noenlunde av. (Det ble veldig mange anstrengte positurer i begynnelsen...)

Og her kommer siste del av min utfordring til meg selv: Å legge bildet ut på bloggen.


Dette blir nok det nærmeste dere som lesere av bloggen min kommer til å se bilder av babyen - leg kommer ikke til å bli en mamma-blogger!!! Lover. På tro og ære.

2 kommentarer:

  1. Hei Kirsti! :-)
    Kjempefint bilde da! Blir gøy å ha som minne. Savnet deg på svømminga i går men skjønner godt problematikken...Ikke lenge igjen nå tenker jeg! :-)mona

    SvarSlett
  2. Kjempefint blide :D
    Lykke til med den siste rugetiden :D
    ha en fin dag
    /myr

    SvarSlett